Kelenvölgy-Őrmezei Óvoda

     

Kedves Szülők és Óvodánk iránt érdeklődők!

        

2015. augusztus 1-én 3 óvoda összeolvadásával (Neszmélyi, Kelenvölgyi és Napsugár Óvoda) jött létre a Kelenvölgy-Őrmezei Óvoda.

A Kelenvölgy-Őrmezei Óvoda óvodapedagógusai módszertani szabadsággal élve a gyerekek mindenek felett álló érdekeit képviselik nevelő munkájuk során mind a 16 csoportban korszerű körülmények között.

Mindhárom intézményben a projektmódszer alapján, a helyi környezeti adottságokat figyelembe véve a gyermekek tapasztalatszerzésre építve valósul meg az óvodai nevelés.

Óvodapedagógusaink a gyerekekkel együtt tervezve biztosítják, hogy óvodásaink az őket érdeklő tevékenységekben elmélyedhessenek, ezáltal személyiségük kibontakozhasson és fejlődhessen.

Bízunk abban, hogy óvodásainknak biztosítani tudjuk a saját élményű tanulás feltételeit élmény dús programokkal, a természeti környezet szépségeinek „felfedezésével”, a családok bevonásával, mert hisszük és valljuk, hogy

„Az oktatás nem arról szól, hogy megtöltünk egy csuprot, hanem hogy meggyújtunk egy tüzet.”

                                                                                                                           (W. Butler Yeats)

Hívogató kiadványban szeretnék Önöknek - a családoknak, szülőknek - pár gondolatébresztő tanácsot adni, hogy megkönnyítsem döntésüket az óvodaválasztásban.

Köszönöm, hogy elolvasták bevezetőmet!

                                                                                          Kazinczi Eszter óvodavezető

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA