Szülői Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket és a lakosságot, hogy a közelmúltban a médiában megjelent , a Kelenvölgy–Őrmezei Óvoda, egyik óvodáját érintő, - egy adott nevelési helyzetben alkalmazott pedagógiai módszerrel kapcsolatos - híradás tartalma nem tekinthető valósnak az intézményvezetés részletes kivizsgálása alapján.

Szülői Tájékoztatás

   

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket és a lakosságot, hogy a közelmúltban a médiában megjelent , a  Kelenvölgy–Őrmezei Óvoda, egyik óvodáját érintő, - egy adott nevelési helyzetben alkalmazott pedagógiai módszerrel kapcsolatos - híradás tartalma nem tekinthető valósnak az intézményvezetés részletes kivizsgálása alapján.

   

Az ügyben a történtek maradéktalan kivizsgálását folytatja az intézményt fenntartó önkormányzat és a bevont hatóság. A vizsgálat eredményének ismeretében, amennyiben szükséges lesz, Újbuda Önkormányzata, és az intézmény vezetése további intézkedéseket tesz. 

  

Újbuda Önkormányzata az általa fenntartott köznevelési intézmények tekintetében továbbra is biztosítja azokat a személyi, tárgyi és anyagi feltételeket, melyek szükségesek a gyermekek, köztük a különleges bánásmódot igénylő gyermekek magas szintű ellátásához, annak érdekében, hogy személyiségük megfelelően fejlődjön.

Köszönjük a bizalmukat.

   

Budapest, 2020. december 23.

    

Láng Hanna

intézményvezető

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA