BEMUTATKOZÁS

        

Narancs csoport

Vegyes életkorúak vagyunk, szeretjük a kihívásokat, együtt gondolkodunk anyával, apával,óvó nénikkel, dadus nénikkel, hogy milyen projekteket szeretnénk. Kedvenc tevékenységünk a játék mellett a testnevelés foglakozás és minden más, amikor mozogni lehet.

Óvodapedagógusok:

  

Horváth Györgyi vagyok. 41 évvel ezelőtt választottam ezt a gyönyörű hivatást. A mai napig nyitott vagyok az új módszerekre, az élménypedagógiában és a megoldásközpontú nevelésben hiszek. Elkötelezett híve vagyok az integrációnak. A humor fontos része az életemnek.

 

Drehslerné Czárák Ágnes vagyok. 1956.10.03-án születtem Budapesten. Két felnőtt gyermekem van. 1978-ban végeztem a Tanítóképző Főiskola óvónői szakán. A középfokú végzettségem is óvodapedagógus. 1976 óta dolgozom, mint óvodapedagógus, itt a Neszmélyi úton 2016 óta vagyok.

 

Piros csoport

Csoportunk 16 kisgyermekkel, vegyes csoportként működik. Csoportunkra jellemző a családias, meleg légkör. Nyitottak vagyunk minden újra. Az óvó nénink, Szilvi és Erika néni, mindig becsempész érdekes tevékenységeket a mindennapjainkba, gyümölcsöt aszalunk, savanyúságot teszünk el. Főzünk lekvárt, sütünk kenyeret, kalácsot, készítünk sajtot, stb. Szilvi nénivel jógázunk, Erika nénivel relaxálunk.

Szeretünk együtt játszani és segíteni egymásnak. Figyelünk a társainkra, hogy mindig legyen egy barát , hogy senki ne legyen egyedül. Szilvi és Erika nénitől sok szeretet kapunk. Magdi néni a mi gyógypedagógus asszisztensük, a mi ,, nagymamánk", mindig kedves, türelmes velünk. Mosolygós és figyelmes. Timi néni a dadus nénink gondoskodik a finom gyümölcsünkrőll és hozzá is fordulhatunk a problémáinkkal. A csoportszobánk is barátságos. Minden funkciónak neg van a helye. Az óvó nénik mindig szépen feldíszítik az évszaknak megfelelően. Szeretünk Piros csoportosok lenni.

Óvodapedagógusok:

 

Szilágyi Erika vagyok, 32 éve dolgozom óvó néniként. Maglódon a Hétszínvirág Művészeti Óvodában kezdtem és dolgoztam25 évet. Ebben az óvodában 2015 óta dolgozom a piros csoportban. Nyitott vagyok az újra. Szívesen képzem magam és a tanultakat belecsempészem a mindennapokba a munkám során.

 

Nevem Opavszki Szilvia, 1977-ben születtem Budapesten. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán diplomáztam Vácon, tizenhárom éve dolgozom óvónőként. A Neszmélyi Úti Óvodában 2013-ban kezdtem dolgozni. Pályám során számos tanfolyamon és továbbképzésen vettem részt, például a Korai Fejlesztő Központ autizmus specifikus továbbképzésén, a Szent Gergely Népfőiskola beszéd és kommunikációfejlesztő illetve mozgásfejlesztő szakmódszertani specializációján és a Miskolci egyetemen közoktatási vezető és pedagógus szakvizsgát tettem. Nagyon szeretek a gyerekekkel foglalkozni, kedvenc területem a mese, illetve a bábozás-dramatizálás. Szabadidőmben sokat jógázom, és a jógagyakorlatokat a gyerekek számára játékossá alakítva beépítem a mindennapokba.

 

Gyógypedagógiai asszisztens:

 

Lantos Magdolna vagyok, 1962.02.23-án születtem. Iskoláim: egészségügyi szakiskola, érettségi, gyógypedagógiai – pedagógiai asszisztensi végzettség. Ebben az óvodában 14 éve gyógypedagógiai asszisztensként segítem a nevelő munkát, illetve a sajátos nevelési igényű gyermekek megsegítését. Lehetőségem nyílt tanfolyamok elvégzésére, amit további munkám során hasznosíthatok.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA