KÉK csoport bemutatkozás

Kék csoport

„a kicsiKÉK”

Bemutatkozó videó

A 2020 szeptemberében indult kiscsoportba jelenleg 16 gyermek jár. 9 kislány és 7 kisfiú. A csoportban dolgozó felnőttek: Günter Rita (óvodapedagógus), Ludányi Lajos Lászlóné, Irénke néni (óvodapedagógus) és Szabó Lászlóné, Klári néni (dajka).

A gyerekek még a megváltozott körülmények (vírushelyzet) viszontagságai ellenére is bátran kijelenthetem, hogy könnyen beszoktak. Nagyon érdeklődő kis társaság, könnyen motiválhatóak, nagyon nyitottak az újdonságokra. Szeretnek mesét hallgatni, mondókázni, verselni, tornázni, egyre többször megfordulnak a rajz asztalnál, szívesen gyurmáznak, barkácsolnak, színeznek. Nagyon örülnek, amikor zenét hallgatunk vagy diát vetítünk. Szeretnek a friss levegőn mozogni, játszani, szívesen segítenek a kertész bácsinak gereblyézni, sepregetni, lapátolni.

Játéktevékenységük változatos, sokszínű. Babakonyháznak, állatos szerepjátékokat játszanak, vonatoznak, autóznak, ismerkednek az asztali játékokkal. Egyre inkább keresik egymás társaságát, kezdenek kialakulni a baráti kapcsolatok.

A szokás, szabályrendszert ügyesen elsajátították, az önkiszolgálásban kis segítséget igényelnek.

Nagy öröm számomra, hogy úgy érzem szeretnek óvodába járni és szüleikkel együtt bizalommal fordulnak felénk

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA