BEMUTATKOZÁS

  

Katica csoport

Zvolenszky Andrea (Andi néni – pedagógiai asszisztens)

„Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni.”

2018 óta dolgozok a Napsugár óvodában. Pályafutásomat dajkaként kezdtem, majd elvégeztem a pedagógiai asszisztens képzést, így 2019.júliusa óta már ebben a munkakörben dolgozok. Szeretek a gyerekekkel kreatív, ötletes munkákat alkotni, és örömmel látom, hogy a gyerekek is élvezik az alkotásokat. Egy kislány édesanyja vagyok.

Kovács Mihályné (Magdi néni – dajka)

2018 júniusa óta dolgozom a Napsugár Óvodában a Katica csoport dajkájaként.

Csibe csoport

Békási Péter (Peti bácsi – pedagógiai asszisztens)

Közel 20 éve foglalkozom gyerekekkel. 6 éve dolgozom a Napsugár Óvodában. Nagyon szeretem a munkám, a kihívásokat. Igyekszem helytállni a sok nő és anyuka között. Sokszor apu vagyok, máskor Peti bácsi. Évekig jártam művészeti iskolába, szeretek rajzolni a gyerekekkel, és a gyerekeknek.

Winczheim Bernadett (Detti néni – dajka)

Winczheim Bernadett vagyok, egy 6 éves kisfiú anyukája. 2 éve dolgozom az óvodában. Igyekszem a gyerekeknek mindenben segíteni, és egy kicsit „pótanyuka” lenni. A kollégákkal jól kijövök, szeretek itt dolgozni, és nagyon örülök, hogy a gyerekek is örömmel jönnek oviba.

Őzike csoport

Mustyák Renáta (Reni néni – óvodapedagógus)

2015 óta dolgozom az óvodában óvodapedagógusként. 2017-től az óvoda telephelyvezető helyettese lettem, 2019-től pedig óvodavezető helyettes. Elhivatott vagyok a munkám iránt, szenvedélyem a gyereknevelés. Az óvodát második családomnak tekintem. Igyekszem a gyermekeknek szerető, biztonságot nyújtó légkört teremteni, a szülőkkel kölcsönös bizalmon épülő kapcsolatot kialakítani. Elkötelezett vagyok a környezeti nevelés iránt, az évek során több továbbképzést is elvégeztem a témával kapcsolatban.

Major Melinda (Melinda néni – óvodapedagógus)

2016-ban végeztem az ELTE-n óvodapedagógusként. Jelenleg a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon tanulok logopédusnak. A gyerekek iránti szeretetem már középiskolás koromban kialakult, hamar tudtam, hogy velük szeretnék foglalkozni. Elhivatottnak érzem magam a munkám iránt, mindent megteszek a gyerekek megfelelő nevelése, fejlesztése érdekében, az egyéni sajátosságokat figyelembe véve.

Ledneczkiné Erős Ágnes (Ági néni – dajka)

Ági néni vagyok, 2 kislány anyukája. 2 éve dolgozom az óvodában, az Őzike csoport dadusaként. Munkám során arra törekszem, hogy mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek maximális segítséget tudjak nyújtani.

Maci csoport

Bauerné Somodi Anna (Ani néni – óvodapedagógus)

Hitvallásom: „Gyermekeim, ne szóval szeressünk, ne is nyelvvel, hanem cselekedettel és valóságosan.”

 

Sárai Szilvia Zsuzsanna (Szilvi néni – óvodapedagógus)

„Amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. A nélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.”

 

Kozma Orsolya (Orsi néni – dajka)

2019 nyara óta vagyok a Maci csoport dajkája. A gyerekek szeretete miatt választottam ezt a hivatást.

Tecnikai team:

Feketéné Kovács Krisztina (Kriszti néni – konyhás)

Közel 20 éve dolgozom a Napsugár Óvodában, a kisfiam is ide járt, itt töltötte boldog óvodás éveit. Szeretek itt dolgozni, mert több kollégám személyében igazi lelki társra találtam. A családom tevékenyen részt vesz az óvoda mindennapjaiban.

Somogyi Béla (Béla bácsi – kertész)

1999 óta dolgozom a Napsugár Óvodában. Szeretem a természetet, virágokat, embereket-gyerekeket. Hobbym a sport. A kollégákkal jó a kapcsolatom, jól kijövök velük; több problémát megbeszélünk, és mindig arra törekszem, hogy jóban-rosszban fogjunk össze, hogy a szeretet és béke mindig előttünk legyen.

Völgyesi Zsuzsanna (Zsuzsa néni – óvodatitkár)

Völgyesi Zsuzsanna vagyok, az Újbudai Napsugár Óvoda telephely óvodatitkárja. Mindkét kisgyermekem ebbe az óvodába jár. Munkám során törekszem arra, hogy az itt dolgozók munkáját maximálisan támogassam. Igyekszem a hozzánk járó gyermekek szüleinek is minden információt és segítséget megadni, amire szükségük van, hogy az óvodai beszoktatás adminisztrációs része is gördülékenyen menjen, megteremtve ezzel gyermekük felhőtlen óvodai életét.

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA